Pagina's

zaterdag 11 juli 2015

Groningen is nummer 1 geworden! lees waarom dit zo is?

Groningen, 11-07-2015
E.C.Fotograaf goed bewapend en altijd double dutch fotografie

Groningen is volgens de A.N.W.B. Fietsstad nr 1. geworden naar een meeting die betrouwbaar is. Editie/ nummer 5 . Mei 2015 . Kampioen.nl

Deze plausibele meeting in door Nederland, en in elke Provincie uitgevoerd. 

"De hamer op de Tafel"
E.C.Fotograaf goed/vanaf E 12.99

Hoe komt het dat Groningers en hun verscheidenheid aan inwoners zoveel uren en km fietsen? In antwoord op die vraag is het mede ontstaan door een richting verkeer, dat door beleid van de Gemeente is opgezet in een plan van aanpak. Dit is  in de vorige eeuw op de bestuur- tafel terecht gekomen en goedkeurt en direct  met de hamer hard  doorgevoerd.

Groningen kent veel studerende jongeren, jong volwassenen en ook een kern 30 < volwassenen die naast werk leren. En het Gross gaat met de fits naar de school of andere verplichtingen. Omdat parkeren ook nog eens in de kernen van binnen naar buiten duur begint in ring 1 ( zie foto) , vervolgen wat omlaag gaat in prijs ( ring 2) en vervolgens heb je de vrije zone.
Nieuwschierig waar je veel en waar je niks betaald zie de kaart. 
http://efotograaf.webs.com/

1. op de fiets, lopen, of niet met fossiele brandstof aangedreven voertuigen is naast milieu vriendelijk., ook nog eens een besparing in de beurs van u. Dat is een reden om met de fiets te gaan.

2. P+FIETS locaties zijn door de gehele stad verspreidt en dit veroorzaakt een positieve stijging van de fiets en wandelende mensen die in Groningen van A- naar beter mogen.

3.  Steeds meer FIETSKLONTEN ontstaan er wel , maar dit is de oorzaak van plezier en vakantie vaartuigen die ontzettend veel opstoppingen veroorzaken. Laat staan de gevaarlijke situaties die door ruimte tekort bijna botsingen, botsingen, scheldpartijen, ruzie, agressiviteit etc  veroorzaken en ook met automobilisten.

4.  ?     ?     ? ( hier komt uw reactie Met naam en toenaam, als u dat wilt. Dit is niet verplicht. Een nick name, een andere afkorting of bijnaam maag ook.)

5.   ?   ?   ?
 

Weet u nog meer redenen die de toename om een fiets te gebruiken kunnen bevorderen??? 

 

http://efotograaf.webs.com/contactMail deze via contact of ecfotograaf@gmail.com

ACTIE Euro E 12.99  Wat krijgt u dan? Een PORTRET foto van een item, persoon of anders.

Er wordt een afspraak plus locatie afgesproken waar u het graag wenst. Om de foto te laten nemen.  Verdere afspraken kunnen telefonisch of middels de mail worden besproken. U mail u nummer en ik bel u z.s.m. terug!

Fotograaf die uw feest vastlegt tegen een betaalbare prijs , maar wel een goede inrichting van de reportage,portret foto's of 1 enkele foto is al mogelijk!!

Voor bv. uw huisdier, voor een mooie druk van uw hobby waarmee ik u zal combineren in een druk waarbij u nog jaren genieten kunt van dit moment. Personen in prive sfeer bv. , klein kind , kind , of de gehele familie op portret is mogelijk vanaf E 12.99 voor een huisdieren portret incl lijst en na bewerking.
 
Wat u wilt weten.
voor het aanvragen van een goede fotograaf.


Dit  s uw keuze en het duidelijk uitleggen hoe een foto schoot van A t/m Z in details verloopt.
 Een belangrijke eerste stap. Zekerheden inbouwen, flexibiliteit en creativiteit is een van onze,
onze sterke punten. Aanvullend baseren wij onze projecten en opdrachten door kennis en ervaring. 


ECFotograaf (@ECFotograaf) | Twitter volg ons en maak kans op?

https://twitter.com/ecfotograaf
The latest Tweets from ECFotograaf (@ECFotograaf). Fotografie i.o. nieuws uit Groningen e.o. Diversiteit,Referenties,Projecten,Evenementen,Party's, Foto's!


https://www.facebook.com/ecfotograaf
Klik op oke en volg en like us

 Geen opmerkingen:

Een reactie posten