Pagina's

vrijdag 31 juli 2015

Vakantie tijd is lol, plezier en misschien wel...?


Vakantie tijd is ook checken of jij door SEX contact met de vakantie liefde van jou leven toch niet onbewust bent besmet.

 

 

 Seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) of geslachtsziekten zijn aandoeningen die je kunt oplopen door seksueel contact. 

 Direct of zo snel mogelijk testen of dit het geval is? Is ontzettend belangrijk.

A) voor jou 

B) voor de partner na jou vorige avontuur en 

C) de contacten voor de uitkomst van de test die je dan kunt informeren.

Ook al zei de partner die

bij jou, en met jou een leuke tijd heeft beleeft :,, ik ben 100% veilig hoor en weet zeker dat ik niks heb of bij mij draag!!!!!!

 De dagen ervoor heeft meneer of mevrouw toevallig een verzwegen contact gehad en weet jij dus van niks. Als jij nou net zón vent of stoere dame bent als op het moment van het contact. Ben je nog hoger in het aanzien en krijg je alle cmplimenten na afloop als vrienden of vriendinnen vragen of jij ook????

123soatest.nl   IS de TREND VOOR JONG EN OUD , want als het puntje bij paaltje komt is soa testen veiligheid creëren en voor zorg maatregel 1 om lang te kunnen genieten van jou actieve leven met contacten.

VOORKOM OF GENEES VROEGTIJDIG!!, ANDERS STA JE MOOI VOOR L U L !!
 Direct doen is beter dan uitstellen!!

Voorbeelden van mogelijke gevaren die je loopt....

Klik direct op een vermoeden als je die hebt en via het variant van de ziekte kun je direct een test aanvragen en dan heb je zekerheid.

LET OP: Neem de moeite om jou te laten testen!! Het is maar een kleine moeite, en volledig anoniem via de betrouwbaarste in dit vakgebied. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten