Pagina's

dinsdag 28 juli 2015

mac adressen blokkeren of uitzoeken welke van jou is in het beveiligde gedeelte van jou netwerk!

mac adressen blokkeren !


of

 uitzoeken welke mac adressen van jou zijn

 

En dus legitiem actief in de router geschiedenis voor komen.


In de router die jij met een wachtwoord hebt veilig gesteld?

 in het beveiligde gedeelte van jou netwerk! Of is deze niet meer veilig, door diverse redenen kan dit gebeuren. Dus is het anno 2015 een must jou router en beveiliging van diverse software en programma's te updaten en te vernieuwen met een anmogelijke samenstelling van minimaal 8 tekens die je niet zo een twee drie , ( 1   2   3 ) raden zal.

Of wordt jou huis gebombadeerd met wifi camera's om zo jou gegevens te jatten.

Dit is straf baar en nu gaan we uitleggen hoe je dit uitzoekt, de gegegevns in een logboek verwerkt en aangifte doet bij de politie als dit ongewenst meeliften is , met andere woorden: Diefstal, inbraak, inbreuk, gijzeling, fraude, etc.

Stap 1 is het moment dat e verwacht en vermoed dat je wordt lastig gevallen en dat er vermoedelijk een andere persoon of criminele groepering actief is om jou gegevens in te zien , te kopieren, te wijzigen en of te stelen.

Vervolgens kan de dader of daders allerlei acties uithalen op jou naam en met jou gegevens. Het is niet leuk om bij stil te staan, maar dit is 2015 en er wordt op you tube en andere media openlijk gecommuniceerd over hoe je een fiets slot open maakt, een bom maakt en dus ook een netwerk hackt : enkele voorbeelden van online info voor criminele acties.?

A- Het open maken van een fiets slot!!  Een veel voorkomende criminele actie die veel teleurstelling en zowel financiele als mentale schade veroorzaakt.

Een film van YouTube bewijst dat dit kinderspel is en maakt je enigszins alerter, zowel verbaast dat dit zo maar online mag en niet strafbaar wordt gesteld.

slot open zonder orginele sleutel + uitleg>>>


Wij zoeken naar naar online wifi of netwerk inbraken ...


Hoe doen zij dit en hoe kan dit?

Internet kennis is belangrijk , je moet minimaal de router kunnen instellen en de basis beveiliging kunnen instellen.

Nu downloaden we een van de programma's die jou de informatie van de netwerk omgeving kan geven , die zowel lan als wlan actief zijn.
De mogelijkheid die ik neem is :  ZOM ZOM WIRELESS NETWORK DETECTOR.

Deze geeft alles duidelijk en overzichtelijk weer.

Met de uitkomsten die de software geven aan jou. Ga je mac adres na mac adres uitzoeken via de router welke van jou is en bij welk apparaat welk mac adres hoort.

Daarna sluit je de vreemde mac adressen uit en blokkeert deze via de router.

Blijf de verbinding controleren.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten