Pagina's

vrijdag 10 april 2015

Belgie en Nederland maken zich klaar voor Special Olympics 2015 los angeles maar eerst Groningen regionaal

http://www.debrugnoordgroningen.nl/

voor meer info


Bezoek de nieuwe website van de Special Olympics 2015 in Groningen.


Op zaterdag 6 juni 2015 vinden in Groningen de Special Olympics Regionale Spelen plaats.
De Special Olympics Regionale Spelen Groningen worden georganiseerd door de Brug provincie Groningen en biedt jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om op hun eigen niveau tegen gelijkwaardige sporters uit te komen. Onlangs keurde Special Olympics Nederland het bid van de Brug provincie Groningen goed, waardoor nu gestart kan worden met de voorbereidingen.

Woensdag werden de opnames op film en een fotoreportage gemaakt voor de promo film 2015. Via de social media werden al enige foto's van ecfotograaf Bakema gemaakt.
 door aanwezigen woensdag middag vrij gegeven.

Saskia  de Jonge is een Nederlandse zwemster. Ze vertegenwoordigde haar vaderland op de Olympische Zomerspelen 2008 in Peking. Wikipedia
Dutch Swimmer / OS-Londen 2012 / OS-Beijing 2008

Wij gaan nog veel van haar zien in de toekomst en hebben kunnen genieten van al eerdere optredens van haar zwemkunst. Onder grootheden als volgende samenvatting

Tijdens de Europese kampioenschappen kortebaanzwemmen 2007 zwom de Nederlandse samen met Ranomi Kromowidjojo, Chantal Groot en Femke Heemskerk in de series van de 4x50 meter vrije slag, in de finale sleepte Kromowidjojo samen met Inge Dekker, Hinkelien Schreuder en Marleen Veldhuis de Europese titel in de wacht. Voor haar aandeel in de series ontving De Jonge eveneens de gouden medaille, samen met Ranomi Kromowidjojo, Jolijn van Valkengoed en Chantal Groot werd ze uitgeschakeld in de series van de 4x50 meter wisselslag.

Maar ook steunt zij hartelijk met herkenbaar uitbundig  en vriendelijke lach. deze promo film.

 https://twitter.com/WeShootit99 voor opnames van kwaliteit.
https://twitter.com/ECFotograaf uw fotografie voor beelden die herinneringen vastleggen.

 BelgiĆ«  

Special Olympics gedragen door vrijwilligers : WORD VRIJWILLIGER

Tijdens de Nationale Spelen kan de organisatie jaarlijks rekenen op de medewerking van ongeveer 1000 vrijwilligers per dag. Velen onder hen zijn trouwe medewerkers die elk jaar op post zijn. Door de afwisseling van de Spelen in Vlaanderen, Brussel en WalloniĆ« trekken we elk jaar ook nieuwe vrijwilligers aan.
Wenst u zich voor deze editie 2015 in te schrijven als vrijwilliger en u bent beschikbaar tussen 13 en 16 mei 2015, schrijf u hier in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten