Pagina's

donderdag 23 april 2015

Bingo spelen met uitleg over GOKKEN-WETGEVING

REGELGEVING-REGELS-RIJKSOVERHEID-KANSSPELEN-WET-KANSSPELBELASTING

Voor jou als speler of als organisatie om spelen te organiseren is het belangrijk de wet te kennen en regels te handhaven.

Dit wordt van ons verwacht in wet staat dat iedere burger van Nederland of bezoeker hiervan kennis moet doen opnemen.


Daarom leg ik voor jou uit hoe dit werkt met een korte belangrijke tekst.
publicaties over Kansspelen om te kunnen gebruiken.

rijksoverheid.nl heeft dit in uitgebreide versie uitgewerkt. Wij leggen dit uit in een korte beknopte lijst van uitsluitend punten die belangrijk zijn. En een stappen plan om bijvoorbeeld te organiseren een groep BINGO, POKER avond, CASINO middag, of BLACK JACK toernooi in het café bij jou om de hoek.

Ik presenteer op deze pagina's een veilige omgeving om voor de lol of eens voor echt te spelen op diverse uitstekende fruitautomaten, slots, bingo's, blackjack, of krassen allemaal aan te raden.


Wet van 10 december 1964, houdende nadere regelen met betrekking tot kansspelen.

Artikel 1

1. Behoudens het in titel va van deze wet bepaalde is het verboden:
  • a. gelegenheid te geven om mede te dingen naar prijzen of premies, indien de aanwijzing der winnaars geschiedt door enige kansbepaling waarop de deelnemers in het algemeen geen overwegende invloed kunnen uitoefenen, tenzij daarvoor ingevolge deze wet vergunning is verleend;

    indien de prijzen en premies gezamenlijk geen grotere waarde hebben dan € 4500 en bij een grotere waarde door de raad van bestuur, bedoeld in artikel 33a.

     Voor Bingo gelden de volgende spelregels van Spelregels.eu.pdf


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten