Pagina's

vrijdag 3 april 2015

Organisatie overtreft stad en land door een geweldige reeks kwaliteits feesten!

14-04-2015

1e  weekend  is lof voor de organisatie. Deze hebben na hard werken een geweldig feest neergezet. De inhoud, de locatie, de optredens en de volledigheid overtreft positief.


Het is altijd afwachten hoe het verloopt, en niet alles kun je voor zijn. Maar veel is door planning en de ambiance, muziek, dj,s  vorm te geven een aan te sturen. Daarom is de beoordeling zo hoog en wijzen u op volgende week. Dan kan u nog 2 dagen mee genieten.


De kwaliteit ook bepaald door de flexibele leiding en management  en het geweldige publiek natuurlijk!! Is betrokken en leeft deze periode voor het publiek en een ieder die rondom het 2 weekenden durende event in op alleen het slagen van Sunsation.

Emotie en beleving hoort daarbij. Zolang je dit vanuit regelgeving en beleid zo vormt als deze organisatie heeft gedaan. Dan ben je goed bezig en krijg je een positieve beoordeling. Ongeacht verschillen die je moet kunnen scheiden van elkaar en in de wettelijke context van verplichtingen niet in het geheel moet zien. Maar isoleer deze en bij objectieve beoordeling van deze is het feitelijke beeld niet gewild en door wetten van bijvoorbeeld overheden en andere beleidsbepalers in uitzonderlijke gevallen niet leuk. Maar eerder ongewenst zakelijk nood, dan een bewuste keuze.

Iedereen heeft verwachtingen. Als het 100 x goed gaat en 1 x niet zal altijd de 100 keer krachtiger zijn. En is maar een klein stukje van het geheel. Is het halfvol of halfleeg?

DE ZAAL WAS VOLLEDIG VOL. Positief gekomen en positief gegaan. Bespreekbaar en besproken uniek feest Sunsation.


En als je kijkt naar dit event. Is kosten nog moeite gespaard om mee te draaien aan de top.


 ----------------------------------------------------------------------------

1. In de rol van manager komt meer nadruk op de aansturing van mensen zonder dat sprake is van een formele gezagsverhouding.


hybride medewerkers. Dat zijn medewerkers die in dienst zijn bij meerdere werkgevers naast elkaar of hun baan combineren met het zelfstandige ondernemerschap..

Als u via een website of ander kanaal overeenkomsten sluit, dan moet het voor de wederpartij ook mogelijk zijn om via datzelfde kanaal de overeenkomst te beƫindigen. Bij telefonisch gesloten contracten kan hierbij een bewijsprobleem ontstaan. Als u dit wilt voorkomen, kunt u de overeenkomst beter via e-mail sluiten.

door: een hobby journalist. W. D. Brij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten