Pagina's

donderdag 16 april 2015

OP PAD: pareltjes uit de omgeving van Groningen is kwalitatief erg goed opgevallen!!

 GRONINGEN heeft het !! 

Parels van het hoge noorden

Naar de stad Groningen, nog hoger, daar is niets? Gronings land, de dijken, het wad, maar verder is er niet veel te zien . Wie deze opvatting heeft, slaat de plank geweldig mis! In een uurtje rijden broes je hier, zonder file, van een adventure-park terug naar de achttiende eeuw. Om de dag af te sluiten met een bakkie thee in een heuse Theefabriek.

Zomervakantie tip voor onervaren backpackers om direct boeken ga naar AZIË.

begin hier

HIER

 

onder meer Jouw Droomroute te Realiseren en Zorgen dat Jij het Maximale uit je Reis naar Azië Haalt! begin hier

Parels uit het theater op Groningse planken

 Het beste van wat er afgelopen theaterseizoen in Nederland te zien was, wordt dit najaar ook in Groningen op de planken gebracht!
www.de-oosterpoort.nl
Meer nieuws over dit theaterseizoen >> meer << Maar zou jij zelf niet eens willen schijnen als model of technieken leren om beter voor de dag te komen en ook nog eens jou werk daar van te maken.??

Fotomodel worden Zo lukt het jou ook Cursus/handleiding om fotomodel te worden. Nederlandstalige handleiding! Met vele tips en adviezen om commercieel model, fashion model, plus-size model, curvy model of lingerie model te worden. Fotomodel worden Zo lukt het jou ook!!

een topmodel te worden? > vervolg hier <

 Groningen, 16-04-2015 ( E.C. Fotograaf i.s.m. Nieuws OP PAD contact ecfotograaf@outlook.com)

http://050fotograaf.blogspot.nl/2015/04/de-kracht-achter-de-special-olympics.html

 

5. Deel 5 van OP PAD* : deze week een interessante parel uit Groningen e.o.!! 

(Vorige keer deel 4 OP PAD** : Overdracht Suikerunie terrein Groningen Wethouder vd Schaaf-Ploegid3zie foto collage)

Wethouder Groningen v/d Schaaf E.C.Fotograaf ©


WeShootit Haren is het Nederlandse pareltje uit de omgeving van Groningen. Daar waar Almere , Hilversum, Amsterdam direct gekoppeld wordt aan film bedrijven. Is de Harense WeShootit positief opgevallen tussen het volledige aanbod.

Eigenlijk is dit team professionals kwalitatief erg goed op vele vlakken. Om zowel in korte promo film of presentatie uw naam en eigenlijk alles wat extra belichting nodig heeft. Een opname meer dan waard door dit enthousiaste team te laten regisseren en maken. Waarom: RENDEMENT. De investering vat in het niets gezien de schatbare bron van kosten baten zo in uw ondernemersplan kan worden meegenomen. En allereerst op de balans kan worden beschreven als goodwill van het doel bestand van deze aanbesteding.

Professioneel Camara man WeShootit

 

Banken doen niet zo makkelijk met investeren in groei of de start van een bedrijf. Creatief werken is bewezen positief als er bekendheid wordt gegenereerd.
Product, dienst, persoon, naam, of aanbieding van event. In de juiste verhoudingen is dit in 2015 de manier voor u en de uwen.

Wat is het belang voor een bedrijf:
Door diverse feiten te onderbouwen is uw keuze belangrijk welk bedrijf te nemen.
Dat is de vraag van elk bestuur of management die op zoek zijn naar competentie in begeleiding en kwalitatief werken naar een rendement film.

 Deze mobiele in Haren gevestigde is niet zomaar in de kijker gesprongen bij ons nieuws team. Maar door vergelijking met andere bedrijven. En de structuur die korte lijnen heeft is wens en uitvoering beter te verwoorden. Van de klant of  relatie.

Maar ook voor de medewerkers en mensen op de set. Wat resulteert in positief gevoel bij de modellen, en gefilmde personen. Ogen, houding en onder de vleugels van fysieke uitstraling kan een kijker door een blik alleen al op gedachte worden gebracht.

 Nu is de uitstraling en crew hierin professioneel, doch opmerkzaam attent in het creëren van een set die stabiel een gevoel van geborgenheid weerspiegeld.

U raad het al : "resultaat gericht momentum van beeld opname is eerder en effectief compleet"

Dit voor de bewerking. Dus als tip voor amateur filmers en amateur  cineast en voor elke toekomstige professionele film- en televisiemaker. Of je nu een beginner bent die nog overweegt een camera aan te schaffen of een semi-professional die met een complete crew met filmlampen en hengelmicrofoons aan de slag wil: een completer leerboek is nauwelijks denkbaar.Dan in de praktijk te zien hoe vakmensen dit doen, ** (>> in een studio bij opnames van een tv show is het advies << )

Nu kun je dit niet zonder meer op jacht gaan naar informatie en aan te raden is dit ook niet zonder overleg. Daarom is afreizen naar een film opname in Almere een gepaste optie.

In rendement stijgen met uw product of anders vereist dus vakmanschap.

De uitkomst van deze   de camera, het geluid, licht, scenario, découpage, regie, camera-acteren, productie, opnameleiding en montage
Rendement door renovatie van de bestaande bedrijven.
Rendement voor nieuwe starters.
Rendement door rationele besluiten op basis van uw wensen met de geheimen van de kok.

Door de Harense crew is het dagelijkse bezigheid.
Ervaring, kennis, ontwikkeling dragen bij.
Dit naast  inspiratie, vraag ik voor de rubriek

"De Reden voor Rendement"

WeShootit 

>>contact met WeShootit<<


Van diverse deskundigen hebben zij een mening waar een bedrijf aan moet voldoen.
De uitkomst is bijzonder goed te noemen als je deze vergelijkt met de concurrenten, ook wel vakgenoten. ( Oordelen zijn  van 1 t/m 5 sterren * = 1ster , ** sterren enz.)

5 sterren deze week voor aanrader en tot nu toe hoogst genoteerde in de rij van OP PAD

De mogelijkheid bij We Shootit:o.a.
 een promotiefilm, internet commercial, tv commercial of online video kunt u uw klanten kort en zakelijk een duidelijk beeld geven van uw product. Wat is het voor product, waar wordt het voor gebruikt en hoe wordt het gemaakt. WeShootit levert uw promotiefilm op DVD, USB of op uw website.(bron: alinea = link portfolio/We Shootit.

Veelzijdigheid 5 sterren *****

 

Volgende deel zal een ander onderwerp belicht worden met beoordeling van 1 t/m 5 sterren.

Graag tot volgende keer.

 Dag aanbod voor uw keuze te leren 

Zo kun je ook een fotografie opleiding volgen voor een cursus ben je niet zo veel geld kwijt als de volledige opleiding. Ook filmen kan je met een fotocamera en microfoon doen om te oefenen. En kijken of jij dit leuk vind.

O.a  N.H.A
Meer dan 400 cursussen en opleidingen: Talen, MBO, Beroep en vak, PC en Informatica, Hobby en meer
       Coninck landbouw huishoudkundig specialis link blz 164
      Nieuw
    Nederlands biografisch woordenboek. woordenboek.woordenboek.woordenboek.Deel

Alles op het gebied van fotografie vindt u bij Camera.nl!Alles op het gebied van fotografie vindt u bij Camera.nl!

Geen opmerkingen: